Thursday, 27 December 2012

imissyou bitch




Assalamualaikum , hmm lama tak updet blog :3 straight to the line today nak cerita pasal bangla kesayangan titew atas ni :D Nama dia Shafiq Ezrey Bin Yaakup , im totally taken bye her since 24 Ogos 2012 . Dear Shafiq , awak still ingat tak tarik 21 Ogos tu ?mestilah awak ingat kan sebab tu tarikh first kita kenal kan :)    first time awak im saya tiba2 awak ckp awak minat saya and terus mintak number saya :D then nk pendekkan cerita malam tu you text i sampai lh i trtidur , i tidur lena sangat malam tu sebab you punya ayat sweet sangat >.< .Esok pagi bila i trsedar i terus cari phone i untuk text you to say sorry sbb trtidur hhiihii :') then you reply 'takpa i paham you penat kn sayang , tak salah kan i pangil you sayang :D'haaa time you reply mcm tu , hati i dh dup dap dup dap and start suka dkad you , i pun pelik kenapa cepat sngat i fall in love dgn you :( lepastu kita text smpai la malam , that nite you suruh i online sebab nk bagitau something , bila i oln you terus im mntak couple and i terus terima you <3

No comments:

Post a Comment

Assalamualikum .
Sila tingal kan makian or comment anda di sini .
Seketul ayat rempit punbolee lah .