Thursday, 27 December 2012

imissyou bitch




Assalamualaikum , hmm lama tak updet blog :3 straight to the line today nak cerita pasal bangla kesayangan titew atas ni :D Nama dia Shafiq Ezrey Bin Yaakup , im totally taken bye her since 24 Ogos 2012 . Dear Shafiq , awak still ingat tak tarik 21 Ogos tu ?mestilah awak ingat kan sebab tu tarikh first kita kenal kan :)    first time awak im saya tiba2 awak ckp awak minat saya and terus mintak number saya :D then nk pendekkan cerita malam tu you text i sampai lh i trtidur , i tidur lena sangat malam tu sebab you punya ayat sweet sangat >.< .Esok pagi bila i trsedar i terus cari phone i untuk text you to say sorry sbb trtidur hhiihii :') then you reply 'takpa i paham you penat kn sayang , tak salah kan i pangil you sayang :D'haaa time you reply mcm tu , hati i dh dup dap dup dap and start suka dkad you , i pun pelik kenapa cepat sngat i fall in love dgn you :( lepastu kita text smpai la malam , that nite you suruh i online sebab nk bagitau something , bila i oln you terus im mntak couple and i terus terima you <3

Saturday, 24 March 2012

Guys can't be trusted anymore.

And to all my bitches and friends. Thanks,thank you for always be there for me,through all the situation.Said
Syazwan. He's my ex,my life,my EVERYTHING lah!I still can't believe that he left me.
Dear Said Syazwan,you don't know how much I miss you,how much I need you.Since the first day I met you,you've change everything , You make me feel so happy, You're the greatest guy that I've ever seen *maybe

Stay with me,forever,please? I need you back. My heart is yours. Forever will.. And yeah,I am yours :) There's nothing to worry about,because I won't forget everything about us.And after this i promise i will love you until my last breath, while i standing in the earth i never leave you, you know what without you i just have a simple live, my life is incomplete without you. Don't be dumbfounded,Said Syazwan because this post is for you. [:)] *Winks* If you need me,just call & text me. I will always be there for you,no matter how hard the situation is.

               
Lots of love,Nornadia Yusuf </3



Tuesday, 6 December 2011

Muhammad Faez Hindu Murtad


  1. Hello eberyone , nihhh straight to the point jelah kan aku act nak tercirit cair pun ade baca benatang status bodoh yang kawan aku si  ahpeng panas howt  Muhammad Faez ni updet --' macam cilakak kan dye ni membabi mmg suka menganjing aku kuat , mana aku pergi mesti dyenk mnganjing aku doe kadang2 aku rasa mcm nak suruh kucing kurap aku rogol je ahpeng kepeng lahanat ni :) Tapi kan kalau bergosip dengan faez hindu murtad ni best sebab dye ni mulut mengalah kan mulut perempuan busuk punya orang hahahha kasi DBKL angkut dye punya mulut cmpak dlm tong sampah punbole okay lol im joke -,- tadi dye takde mood wehh ayat pun err mnyampah aku im dgn dye well sebab takdapat girfriend kot aku pun tknak ambik tau . Okayy nothing special bout dye mybe mulut dye je kot special limited edition lain dripada manusia biasa incredible men :) k bye malas nk tulis pnjng2 psl kepeng ni patah kuku i tau jah k bye :*