Tuesday, 6 December 2011

Muhammad Faez Hindu Murtad


  1. Hello eberyone , nihhh straight to the point jelah kan aku act nak tercirit cair pun ade baca benatang status bodoh yang kawan aku si  ahpeng panas howt  Muhammad Faez ni updet --' macam cilakak kan dye ni membabi mmg suka menganjing aku kuat , mana aku pergi mesti dyenk mnganjing aku doe kadang2 aku rasa mcm nak suruh kucing kurap aku rogol je ahpeng kepeng lahanat ni :) Tapi kan kalau bergosip dengan faez hindu murtad ni best sebab dye ni mulut mengalah kan mulut perempuan busuk punya orang hahahha kasi DBKL angkut dye punya mulut cmpak dlm tong sampah punbole okay lol im joke -,- tadi dye takde mood wehh ayat pun err mnyampah aku im dgn dye well sebab takdapat girfriend kot aku pun tknak ambik tau . Okayy nothing special bout dye mybe mulut dye je kot special limited edition lain dripada manusia biasa incredible men :) k bye malas nk tulis pnjng2 psl kepeng ni patah kuku i tau jah k bye :*

No comments:

Post a Comment

Assalamualikum .
Sila tingal kan makian or comment anda di sini .
Seketul ayat rempit punbolee lah .